Blog Geocaching Romania

Project GC – Locationless Lab Cache!

Voi folosiți Project-GC? Dacă nu, ar trebui să începeți! E o unealtă genială pentru tot ce ține de statistici, dar și de planificare a unor excursii. filtrare cache-uri, challenge cache-uri și câte și mai câte!

Îl cunosc personal pe fondatorul site-ului și am avut deosebita plăcere să lucrez cu el pentru GBTE2017: dacă vă amintiți, am avut un sistem de urmărire în timp real, oferit și găzduit de project-GC. Harta e încă disponibilă aici: https://project-gc.com/Maps/GBTE2017

Dar dacă vreți să știți mai multe depre project-GC în general, sau GBTE2017 în particular, vă invit să cereți detalii în comentarii. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cea mai nouă chestie ce a apărut pe site-ul lor, și asta cu legătură la ce vă spuneam anterior: mulțimea de lucruri faine care au loc în acest an aniversar!

Pentru un timp limitat (momentan până mâine – nu știu dacă se va extinde) puteți loga un Locationless Adventure Lab Cache. Ce e un Lab cache – vezi aici!

Pentru a începe aventura pe site-ul Project-GC, trebuie să accesați linkul acesta și să scanați codul QR disponibil acolo. Asta va deschide aplicația Adventure Lab Cache (disponibilă atât în magazinul Google Play cât și Apple App-Store ).

După ce apăsați START, puteți găsi cele 5 locații ale celor 5 indicii ce trebuie găsite în meniul din dreapta sus (trei linii orizontale).

Pentru fiecare în parte trebuie să găsiți cuvântul “indiciu” pe site-ul prroject-GC (indiciile îți vor fi vizibile pe site doar timp de 24 de ore de la activarea jocului). Acest indiciu va fi introdus în aplicație.

Singurul mai dificil ar fi ultimul, cel pentru challenge checker… Trebuie să găsești un Challenge Checker la care să primești răspuns pozitiv. Coincidența face că eu am găsit un challenge chiar acum două zile, deci am folosit acel checker.

După ce ai rezolvat toate cele 5 indicii, BRAVO! Ai terminat!

Poți vedea apoi toate cele 5 locații pe geocaching.com: Pe profilul tău, la geocache-uri găsite, ultimul pe listă e Lab Cache. Click pe el te va duce la lista completă a tuturor lab-cache-urilor pe care le-ai găsit:

Spor la căutat!

Leave a Reply