Blog Geocaching Romania

2202 2022 TWO’s Day

Acum doi ani în februarie am avut data palindromică la nivel internațional: 02022020 – pentru că unii scriu luna înaintea zilei iar alții ziua înaintea lunii, această dată se întâmplă foarte rar – și v-am povestit despre asta și aici.

Anul acesta am avut ocazia să avem un nou palindrom. Fie că scrii data sub forma 22.02.2022 fie că scrii sub forma 22/2/22 această dată este palindromică . Ba chiar mai mult decât atât, această zi specială a cifrei 2 a picat și într-o zi de marți (TWO’s day). Cu adevărat o zi a cifrei 2! 🙂

Desigur că o întâmplare ca aceasta nu putea trece fără un nou suvenir geocaching, de data aceasta unul pentru cei care fac minim 2 log-uri FOUND sau ATTENDED în această zi. Și desigur, la nivel mondial, s-a umplut harta de evenimente și de cutii noi care să sărbătorească această dată.

În ordinea la care au avut loc aceste adunări la noi în țară, am avut evenimente organizate la Iași (GC9MQCW by exploraptor), Sibiu (GC9MYHJ by csipike) și la Cluj (GC9N8YD by Mr.Ericusz). Interesant e că, deși au fost evenimente locale, au participat la ele jucători din toată țara. Jucători din București au fost la Sibiu și la Iași iar la Cluj au venit și jucători din Caransebeș… Foarte fain! Felicitări!

La Iași, dragul nostru coleg Marasileo a venit cu o idee nouă pentru oraș (din nou). A pus lumea la treabă pe principiul: toți muncesc, toți se bucură de recompensă. Așa că a luat legătura rapid cu jucătorii locali și i-a mobilizat spre a ascunde cutii pentru a fi găsite la eveniment. Și uite așa au apărut șase cutii noi nouțe pentru orășelul nostru cu ocazia evenimentului organizat de exploraptor.

Ba chiar știu din surse sigure că o parte dintre aceste cutii sunt adevărate capodopere, cutii măiestrite cu drag și pricepere de către proprietari. Cutii speciale pentru o zi specială. Cutii care vor aduce bucurie multor jucători de acum încolo și sper eu, o mulțime de puncte favorite pe aici pe la Iași. Pentru că le merită din plin!

Sunt mândru să văd cât de frumos a crescut comunitatea de la Iași și calitatea cutiilor care se ascund aici. Dacă ești în vizită pe aici și găsești un cache, acordă-ți un moment să apreciezi munca depusă de colegii noștri și recompensează-le efortul printr-un jurnal frumos și poate un punct favorit.

Evenimente vor mai fi, cutii faine se anunță în continuare în viitorul apropiat.. Așa că, de ce nu vii pe la Iași? Și dacă vii, te încurajez să faci și un eveniment ca să-ți anunți vizita și să aduni comunitatea! Suntem foarte primitori!


PS: Chiar dacă nu e pe teritoriul țării noastre, subsemnatul a găzduit un eveniment și el: GC9N8WA Speram… speram să pot câștiga suvenirul prin log la două evenimente din cele 3 disponibile în împrejurimi, dar din păcate vremea ploioasă nu mi-a permis. Dar am găsit un cache ca să fac al doilea “find” al zilei.

Dar voi? V-ați luat suvenirul?

Leave a Reply