Blog Geocaching Romania

Săptămâna CITO în București

La fix două săptămâni de la ultima întâlnire de acest tip (în Bran), geocacherii bucureșteni și-au dat din nou întâlnire pentru a face puțină curățenie.

De data asta au ales să ecologizeze o bucată din Parcul Natural Văcărești (GC6F2M7). Duminică, 17 aprilie, începând cu ora 16 au început să sosească încet-încet toți cei care au vrut să fie prezenți la această întâlnire. Călare pe biciclete, însoțiți de prieteni sau împreună cu familia, cu toții au venit să ajute la curățarea zonei.

 

După ce s-a făcut planul de acțiune, Asociatia Geocaching Romania a împărțit mănuși și saci pentru gunoi menajer. Apoi, înarmați cu bună dispoziție, geocacherii au mers să strângă resturile lăsate în urmă de „oamenii” care nu știu să aprecieze natura… Deși la prima vedere zona părea relativ curată, în mai puțin de o oră fiecare participant a reușit să strangă 2-3 saci de gunoi menajer!

 

La final, cu totii s-au strâns pentru clasica poza de grup lângă sacii de gunoaie adunati.

 

Apoi, pentru că toti au fost surprinși de frumusețea zonei pe care au curățat-o, cei prezenți au decis să și ascundă câteva cutii. Noroc că Asociația Geocaching Romania pregătise cutii special pentru această operațiune! După ce s-au împărțit containere doritorilor, geocacherii au format mai multe grupuri care au plecat să ascundă viitoarele cache-uri.

 

Trebuie menționat faptul că toți cei prezenți la acest event au primit un suvenir (virtual) din partea Groundspeak!

 

Leave a Reply