Blog Geocaching Romania

Primul workshop la Iasi (ianuarie 2016)

Fuse, fuse si se duse si primul workshop despre geocaching la Iasi, n-a fost greu si toata lumea a scapat cu viata 🙂
Speram ca a fost educativ, interesant si mai ales interactiv.
Toata lumea a povestit cate putin din experienta acumulata, s-a vorbit mult despre necesitatea log-ului atat in mediul virtual cat si pe hartie (cea din cutie evident), am vazut cutii de mai multe dimensiuni echipate si pregatite de ascuns, geocoin-uri, dispozitive care ne fac viata mai usoara in ale geocaching-ului.

Pentru cei care au vrut sa incerce experiente noi am facut si 2 deplasari in teren catre cele 2 cutii de T5 existente in Iasi si astfel cutia GC4NQ9K s-a mai imbogatit cu 3 log-uri. Felicitari tuturor celor care au gasit-o si mai ales lui Mircea pentru care a fost a 100-a cutie gasita.
A doua cutie de T5 GC67PQZ a ramas fara FTF intrucat nici unul din noi nu a avut curajul s-o incerce, doar Radu Clapa ne-a facut o demonstratie de pole climbing (filmul catararii aici). Multumim Raducule a fost interesant chiar si de la sol.

Cam asa s-a desfasurat prima intalnire pe 2016, speram la mai multe .
Multumim tuturor celor care au raspuns afirmativ la invitatia noastra si au facut tot posibilul sa fie prezenti mai ales ca unii din ei au avut de strabatut ceva km ( DJ Storm , Vivianna, Radu si Lucian)

Autor: Elena din I3senii

Workshop_Iasi_9 Workshop_Iasi_8 Workshop_Iasi_7 Workshop_Iasi_6 Workshop_Iasi_5 Workshop_Iasi_4 Workshop_Iasi_3 Workshop_Iasi_2 Workshop_Iasi_1

 

Leave a Reply