Blog Geocaching Romania

CITO Iași 2020

Salutare!!!

Încă de la început pot să vă spun că acesta va fi un articol cu multe poze, pentru că am avut de unde alege. Totul a început cu ceva timp în urmă, când Radu C. s-a gândit să organizeze un C I T O în Iași. A făcut listingul evenimentului, ne-a anunțat pe toți cei din comunitatea locală, și timpul a tot trecut de atunci.Inițial trebuia să aibă loc mult mai devreme, dar din cauza restricțiilor impuse de autorități nu ne-am mai putut regăsi la data discutată inițial.Așadar, CITO-ul a fost amânat pentru data de 11 Iulie 2020.

Zis și făcut.

Ne aflăm în dimineața zilei de 11 Iulie 2020, am ajuns la locație în jurul orei 10:30, ora la care era programat și evenimentul.Inițial ajunsesem eu, Radu C. si Geo2cat. Cât ne-am pus noi pe despachetat mănușile, sacii de gunoi și ce mai aveam noi de pregătit, și-a făcut apariția și bunul nostru tovarăș, Zoliasi sau Zoli cum îi spunem noi.Nu am mai stat mult pe gânduri, și am trecut la treabă, însă nu înainte de a căuta o cutie pe care eu și Geo2cat nu o găsisem. De data aceasta a fost cu succes, mulțumiri lui Radu C. pentru ajutor, a fost un factor important în găsirea cutiei.

Found it! 😃

Cutia a fost găsită, logbookul a fost semnat, deci eram gata de treabă.

Asta am și făcut, fiecare cu câte un sac, echipați corespunzător, ne-am apucat de treabă. Am avut ce strânge, chiar și în cele mai inaccesibile locuri în care nu credeam că poate exista gunoi, tot am găsit ceva și acolo.

Ne-am apucat de treabă…

Nu trecuse nici jumătate de oră de când ne apucasem de treabă, și își făcuse apariția și Petronel din echipa I3senii. Nici el nu a stat mult pe gânduri, l-am echipat corespunzător și a trecut imediat la treabă.

Au venit și ajutoarele…

Atâta diversitate printre gunoaie și totuși doar unul dintre noi a tras marele jackpot.
Gazda noastră, Radu C., după acest CITO poate confirma mai mult ca oricine că există CORONA .
A fost foarte norocos în găsirea „COROANELOR„.

C O R O N A

Că tot eram la Radu, cred că mulți cunoaștem pasiunea lui pentru T5-uri și pentru cățărat, ei bine, putem spune după cum puteți observa și în imagine, că Radu al nostru a reușit să ia un GUNOI T5 .
Found it!!! 😀

T-5

Știți vorba aia după faptă și răsplată?!
Am ajuns la un moment dat lângă o peșteră, și după ce am strâns gunoiul din zonă, Geo2cat a observat un copac cu foarte multe agude.
Bune au mai fost!!!

Pauză bine meritată…

Strângeam gunoi după gunoi, timpul tot trecea iar noi ne apropiam de finalul evenimentului.
Însă nimic nu ne-a oprit din a ne duce misiunea la capăt, nici măcar soarele foarte arzător care ne bătea direct în cap pe cei care am venit neechipați corespunzător.

C I T O

Am terminat într-un final de strâns toate gunoaiele din zona în care ne propusesem să facem curat. Aproximativ 2 ore ne-a luat această curățenie, dar satisfacția fu mare la final când am văzut cât gunoi am putut aduna.

10 saci și un cauciuc

10 saci de gunoi și un cauciuc, bilanțul zilei.
Poza de grup, desigur, nelipsită și ea.
Bine, o poză de grup mai diferită, poză de grup cu legitimația. 😊

Poză de grup #1

După ce ne-am pozat, am mers să lăsăm gunoiul într-un spațiu special amenajat pentru ridicare de către autoritățile locale în măsură.

Cam asta a fost…

A fost o zi faină, o experiență nouă pentru unii dintre noi pe care cu siguranță am repeta-o.

5 nebuni care au strâns gunoaie într-o zi de sâmbătă când oamenii „normali„ erau la grătare și la bronzat în apropiere, cam ăștia eram noi. 😊Mulțumiri organizatorului și tuturor celor care au participat, a fost o experiență faină. Da, deci cam așa a fost la acest CITO extraordinar, cu oameni extraordinari.

Din Iași, vă salută comunitatea locală și până data viitoare, numai bine!!!

Poză de grup #2

3 Responses

  1. Foarte frumos dragă Explo! Mulțumim pentru relatare și încă o dată mulțumesc tuturor pentru participare! Sper ca la sezonul 2 să fim și mai mulți!

  2. zoliasi

    De precizat:locatia acestui Cito este dealul Bucium(rezervatia Repedea).
    Bune au fost dudele!

Leave a Reply