Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Cutii recomandate pentru incepatori! #3003
  I3SENII
  Participant

  Iasi:
  http://coord.info/GC4NTH4 – Uricani Trail #3
  http://coord.info/GC4NVHW – Uricani Trail #10
  De altfel tot trail-ul din Padurea Uricani poate fi facut de incepatori, padurea e frumoasa si n-ai unde sa te pierzi in ea.
  http://coord.info/GC4CTPA – Iasi COPOU Gardens, chiar daca e un multi, este unul usurel si poate initia un incepator in tainele acestui gen de cutii.
  http://coord.info/GC4P4N9 – Casa Dosoftei
  http://coord.info/GC4P4NC – Palas Mall
  http://coord.info/GC5DFP2 – CT14 LetterBox-Small TB Hotel
  http://coord.info/GC5DFP4 – The Mother of all Caches – cine-l gaseste pleaca de acolo cu un container ce poate fi plasat in alta parte (un nano, cu log )

  in reply to: Insigne pentru cercetasi #3002
  I3SENII
  Participant

  La Constanta nu s-au facut insigne propriu-zise ci badge-uri pt cercetasi, ele se cos pe camasa si sunt date doar de lideri, cercetasilor care le merita. Deci pentru a functiona ideea trebuie sa avem sprijinul unor centre locale de cercetasi. Gedoz este lider de temerari la Cercetasii Marini si de aceea a fost usor sa implementeze ideea acolo.

  Eu incerc la Iasi sa atrag catre Geocaching liderii de la centrul local unde este Vlad temerar si inca lucrez. Ei sunt oarecum reticenti la ideea de GPS, dar in cursul anului vreau sa-i scot la o vanatoare de comori si poate prind gustul.

  Elena

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)